Hur du Städar ditt Hemmakontor

Hemmakontor

Under pandemin behövde fler och fler sätta ihop ett hemmakontor, jag själv har haft mitt egna hemmakontor där jag redigerar och hanterar mina foton eller projekt i flera år.

Så i den här artikeln vill vi hjälpa dig genom att ge dig en enkel checklista om hur du städar ditt hemmakontor som jag gör. När du vet vad du ska göra kan du organisera dig och bli mer effektiv.

Vill du veta varför det är viktigt att hålla ditt kontor rent? Läs socalhousesales

Hur du städar ditt Hemmakontor: tips och checklista

Detta som följer är både en guide, en lista med tips och en checklista som du kan använda varje gång du städar ditt hemmakontor. Vi rekommenderar att du städar ditt hemmakontor regelbundet (minst en gång i veckan, men det beror också på hur mycket tid och hur mycket arbete du gör där) för att undvika att samla för mycket kaos och för mycket smuts.

Hemmakontor

1.  Ta bort föremål från skrivbordet i ditt Hemmakontor

Det första du bör göra är att ta bort dina föremål från ditt skrivbord: ta bort ditt tangentbord, din bärbara dator, pennhållare, blockanteckningar, allt. Detta kommer att göra städningen enklare, men det hjälper dig också att rensa. Om det är något du inte behöver längre (lösa lappar, tomma pennor) är bara att slänga i papperskorgen.

2.  Tömma papperskorgen

Ta en titt på dina hyllor och släng allt du inte behöver längre och töm sedan papperskorgen.

3.  Torka av ytorna

Nu är det dags att torka av ytorna. Du kan använda en enkel trasa med en rengöringsprodukt för att ta bort damm och smuts från ditt skrivbord och hyllor.

4.   Rengör din utrustning

Om du har en bildskärm eller en bärbar dator så måste du rengöra dem. Du kan använda ett dammtrasa eller en specifik produkt för skärmar.

5.  Avsluta med golvet

Nu är det dags att rengöra golvet. Använd en dammsugare och torka sedan av golvet.

Är du intresserad av fler städtips? Besök bloggen tulpar.

Kolla in olika företag i denna blogg a-stad.se

Det här är alla grunderna du behöver ta hand om när du behöver städa ditt hemmakontor. Om du vill delegera denna praxis till professionella städare, så har jag även använt mig av städföretaget SverigeCo här i Göteborg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *